NBF Nieuwsbrief 189

Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 189 - 10-01-2018

Cursisten én docenten beleven een geslaagd opleidingsweekend in Rijssen
Het eerste volledige weekend van 2018 is aangepakt om flinke stappen te zetten vanuit de trainersopleidingen. En dat gebeurde ook. Na vier intensieve dagen regende het certificaten!

Eredivisie dag 4: Ordonnans verdedigt voorsprong & Tilburg Dolphins keren terug
Komende zondag staat alweer de vierde speeldag in de Eredivisie op het programma. In Nieuwegein verdedigt Team Ordonnans haar voorsprong en keert de naam Tilburg Dolphins weer terug op de baan.

Schrijf je in voor het NK BCD 2018
Direct na kerst ging de inschrijving voor het NK BCD open en inmiddels zijn we de 100 inschrijvingen ruim gepasseerd. Wil jij meestrijden om de nationale titels? Meld je dan nu aan.

Bowling Vereniging Drachten start nieuwe jaar met promotie
BV Drachten steelt de show met mobiele bowlingbaan tijdens kennismakingsmarkt in Drachten voor ruim 200 kinderen. De vereniging ontving veel positieve reacties.

Speelschema's Ton Zandboer Cup 2018 bekend
Ook in 2018 wordt er weer gestreden om de Ton Zandboer Cup, in een scratch en een handicap editie! De speelschema's voor dit jaar staan nu op onze website.

Team NL Bowling selectie voor het EK Jeugd 2018 geformeerd
Eind maart staan in Aalborg de EYC 2018 op het programma en de NBF schrijft Team NL Bowling daar weer graag voor in. De acht spelers die ons daar gaan vertegenwoordigen zijn inmiddels gekozen.