NBF Nieuwsbrief 180

Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 180 - 09-08-2017

Poule indeling NTL 2017-2018 bekend gemaakt
Vrijdag 4 augustus zijn de indelingen van de verschillende Nationale Trio Leagues seizoen 2017-2018 bekend gemaakt. In totaal zijn er komend seizoen 17 leagues actief op landelijk niveau.

Engelse dubbelslag tijdens 12e Dutch Senior Open
Zondag 6 augstus zijn de finales gespeeld van de 12e editie van het Dutch Senior Open. Beide winnaars van het internationale 50+ toernooi komen uit Engeland: Ron Oldfield en Kimberly Oakley.

Nieuwe leden werven tijdens sportactie Albert Heijn
Is jullie vereniging op zoek naar meer bekendheid in de regio en/of meer leden? Doe dan mee aan de landelijke sportactie van Albert Heijn!

Helma Gruijthuijsen-De Graaf gaat naar het WK 50+ om te winnen!
Leiden.TV ging deze week bij Gruijthuijsen-De Graaf langs om haar aan de tand te voelen over haar voorbereiding op dit WK, die volgende week begint.

Van Mazijk en Sanders vertegenwoordigen Nederland tijdens ECC 2017
De European Champions Cup, het EK voor nationale kampioenen, wordt dit jaar georganiseerd in Oostenrijk. Nederland wordt tijdens het evenement vertegenwoordigd door Xander van Mazijk en Nicole Sanders

Ad van der Jagt benoemd tot NBF Lid van Verdienste
Tijdens de finaledag van ‘zijn’ toernooi, Dutch Senior Open, is Ad van der Jagt zondag 6 augustus benoemd tot NBF Lid van Verdienste.

Mis het eerste NBF-event van 2017-2018 niet!
Al vroeg in het seizoen organiseren wij een nieuw evenement: het NK Teams! Met nog vier andere leden van je vereniging kun je al inschrijven.

In memoriam - Jan van den Boogaart
Wij hebben het verdrietige nieuws ontvangen dat Jan van den Boogaart zaterdag 5 augustus op 84-jarige leeftijd is overleden.