KEDA Sports Bowling toernooien 2018

Geachte bowlers,

Bij deze willen we jullie op de hoogte brengen van de nieuwe toernooien, welke KEDA Sports in 2018 organiseert. 

Alle informatie en inschrijvingen zijn terug te vinden op: www.kedabowling.com 

The Dutch Open 2018

The Dutch Open keert in 2018 terug op een nieuwe locatie. Over dit evenement dat van 8 t/m 23 september gehouden zal worden wordt binnenkort meer bekend gemaakt.

The Antwerp Belgian Open

Dit evenement is nieuw en heeft een aparte volwassenen en een aparte jeugd divisie. Een internationaal toernooi in een schitterende stad net over de grens in België. Het toernooi is gericht op het neerzetten van een echte beleving voor jong en oud.

The Rotterdam Youth Masters

Een gloednieuw jeugd scratch toernooi (onderdeel van Bowler van het Jaar) in Rotterdam IJsselmonde. Een uniek format en unieke side-events maken het een bijzonder evenement. Er zijn drie klassen: Onder de 140 gemiddeld (beginnersklasse, Onder 16 jaar en Onder 21 jaar.

The Hoofddorp Youth Masters

In dezelfde weekenden georganiseerd als het toernooi in Rotterdam en met hetzelfde format. In Claus Bowling Hoofddorp wordt een schitterend evenement neergezet voor de jeugd op dezelfde wijze als in Rotterdam, maar met andere side-events.


We horen graag van u!

 PS Het werk van KEDA Sports Consultancy (en dus ook van Kevin de Haan) staat volledig los van de Nederlandse Bowling Federatie. U kunt de NBF dus ook niet contacteren voor KEDA evenementen. U kunt KEDA bereiken via de onderstaande contact gegevens.

Met vriendelijke groet,

Kevin de Haan & David WItteveen
Directeurs
www.kedasports.com
Volg ons ook op Facebook & Instagram