Nationale Trio League Oost 2019-2020 Indeling

We hebben de volgende situatie voor het volgende seizoen.

Team Gerda's notenbar heeft helaas op moeten zeggen. De teams "De Kegelketsers"en "Double Trouble" zijn er bij gekomen.

Dit betekend dat we 25 teams hebben in 4 klassen.

Voorafgaand aan de inschrijving is er gezegd dat we gaan voor maximaal 6 teams per klasse, dit wordt bij 25 teams voor 4 klassen problematisch. Ik heb er voor gekozen om de hoofdklasse uit 7 teams te laten bestaan en de overige klassen uit 6. Dit was gezien het feit dat er in de andere 3 klassen verenigingen zaten die hun thuiswedstrijd in een huis willen spelen met 6 banen ook de enige mogelijkheid.

De NBF gaf dit jaar de mogelijkheid aan nieuwe teams om ingedeeld te worden op basis van hun gemiddelde. Het nieuwe team "De Kegelketsers" heeft aangegeven dit graag te willen.

Ik heb als uitgangsprincipe toegepast dat gedegradeerde teams eerst in aanmerking komen voor de vrijgekomen plaatsen en daarna de teams in de klasse eronder in volgorde van de eindstand van vorig seizoen. Nieuwe teams kunnen niet in de hoofdklasse of 1e klasse in stromen.

Hoofdklasse.

De stand van vorig seizoen met na verwerking van de promoties en degradaties en de afzegging van het team van "Gerda's Notenbar" gaf een hoofdklasse van 5 teams. 2  extra teams moesten in de hoofdklasse ingedeeld worden. Het team "Cor van"t Hoog bestratingen"heeft afgezien van het recht om terug te komen in de hoofdklasse waardoor de nummers 2 en 3 van de 1e klasse (Wij tellen alles en Deco Colors Holland) nu ingedeeld zijn in de hoofdklasse.

1e klasse

Door het doorschuiven van 2 teams naar de hoofdklasse moesten hier ook 2 nieuwe teams ingedeeld worden. De nummer 6 van vorig seizoen (Kapsalon la Primus, nu spelend als 1-3-5-9 (the perfect strike) blijft in de 1e klasse en de nummer 2 van de 2e klasse (Pins(h)itters) zal ook in de 1e klasse uitkomen.

2e klasse

Ook hier moesten 2 teams doorschuiven. De nummer 6 van vorig seizoen (Autorijschool D. Schmitz) en het nieuwe team "de Kegelketsers" zullen volgend seizoen in de 2e klasse uitkomen. Hier was de overweging om of het team "de Hoekers" welke vorig seizoen 2e geworden is in de 3e klasse of het team "de Kegelketsers" in te delen in de 2e klasse. Op basis van een hoger teamgemiddelde is gekozen voor team "de Kegelketsers"

3e klasse

Hier is het nieuwe team "Double Trouble"als nieuw team ingedeeld.

Ik heb geprobeerd een zo eerlijk en reëel mogelijke indeling te maken. Na nog een voorstel van de NBF en raadpleging van de betreffende teams is er voor bovenstaand voorstel gekozen.

Gr.

Eddy de Gunst.