Regiokampioenschap 2019 Jeugd en Senioren

Beste Bowler/ster,
De inschrijving voor de regio kampioenschappen Oost 2019 is officieel geopend! Het toernooi is op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019.
Dit jaar zal de jeugd gaan spelen in Zutphen op zaterdag 9 februari. Hier zijn 2 series voorafgaande aan de finale.
De regiokampioenschappen voor senioren wordt gespeeld in Rijssen. Hier zijn in totaal 5 series waarvan 2 op zaterdag 9 februari en 3 op zondag 10 februari, gevolgd door een all-event finale.
Voor beide toernooien geld dat iedereen in zijn/haar eigen klasse speelt. Hierin kan jij dus de nieuwe klasse kampioen worden van de regio Oost.
Bij de senioren wordt er ook nog een finale gespeeld voor het afdelings-kampioenschap. Dat zal gaan tussen de beste 15 scorende heren en 3 dames na alle gespeelde series. De winnaars hiervan zijn geplaatst voor de Dag der kampioenen.
Bij de jeugd zullen alle winnaars van hun klasse een ticket winnen voor de dag der kampioenen jeugd.
Wil je direct inschrijven??... Dat kan.
Voor de jeugd kan dat via Eddy de Gunst per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de senioren kan dat via Marco Landman per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle informatie wat betreft de regiokampioenschappen Jeugd is hier te vinden:http://rctoost.bowlen.nl/Jeugd/RegioKampioenschappenJeugd.aspx
Alle info over de regiokampioenschappen senioren vind je hier:http://rctoost.bowlen.nl/Senioren/RegioKampioenschappen.aspx
Als bijlage is ook de flyer van dit event meegestuurd om uit te delen op jouw bowling.
Uiteraard hopen wij dat veel bowlers/sters alsmede jeugdspelers/sters zich gaan inschrijven voor dit leuke en gezellige event!
Wij hopen jouw inschrijving z.s.m. tegemoet te zien.
Heb je eventueel nog vragen stel ze gerust.
Met vriendelijke groet,
Marco Landman (organisator senioren)
Eddy de Gunst (organisator jeugd)