Regiokampioenschap 2019 Jeugd en Senioren

Beste Bowler/ster,
De inschrijving voor de regio kampioenschappen Oost 2019 is officieel geopend! Het toernooi is op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019.
Dit jaar zal de jeugd gaan spelen in Zutphen op zaterdag 9 februari. Hier zijn 2 series voorafgaande aan de finale.
De regiokampioenschappen voor senioren wordt gespeeld in Rijssen. Hier zijn in totaal 5 series waarvan 2 op zaterdag 9 februari en 3 op zondag 10 februari, gevolgd door een all-event finale.
Voor beide toernooien geld dat iedereen in zijn/haar eigen klasse speelt. Hierin kan jij dus de nieuwe klasse kampioen worden van de regio Oost.
Bij de senioren wordt er ook nog een finale gespeeld voor het afdelings-kampioenschap. Dat zal gaan tussen de beste 15 scorende heren en 3 dames na alle gespeelde series. De winnaars hiervan zijn geplaatst voor de Dag der kampioenen.
Bij de jeugd zullen alle winnaars van hun klasse een ticket winnen voor de dag der kampioenen jeugd.
Wil je direct inschrijven??... Dat kan.
Voor de jeugd kan dat via Eddy de Gunst per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor de senioren kan dat via Marco Landman per e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alle informatie wat betreft de regiokampioenschappen Jeugd is hier te vinden:http://rctoost.bowlen.nl/Jeugd/RegioKampioenschappenJeugd.aspx
Alle info over de regiokampioenschappen senioren vind je hier:http://rctoost.bowlen.nl/Senioren/RegioKampioenschappen.aspx
Als bijlage is ook de flyer van dit event meegestuurd om uit te delen op jouw bowling.
Uiteraard hopen wij dat veel bowlers/sters alsmede jeugdspelers/sters zich gaan inschrijven voor dit leuke en gezellige event!
Wij hopen jouw inschrijving z.s.m. tegemoet te zien.
Heb je eventueel nog vragen stel ze gerust.
Met vriendelijke groet,
Marco Landman (organisator senioren)
Eddy de Gunst (organisator jeugd)

Regiokampioenschap 2018 Jeugd en Senioren

In het weekend van 12 en 13 mei werden de Regiokampioenschappen 2018 gehouden.

De jeugd speelde op zaterdag 12 mei in Rijssen en Barneveld was met 5 spelers aanwezig, 4 van hen wisten zich op het podium te spelen.
Bij de jongens pupillen werd Tristan Koops 2e, bij de jongens aspiranten bezette Jordy van de Wetering de 3e plaats en eindigde Quiten de Booy als 4e. Hiermee waren de jongens "best of the rest", de concurrenten die boven hen eindigden waren gewoon veel sterker.
Bij de meisjes was het een stuk spannender, jammer genoeg konden zowel Esmee Koops bij de aspiranten als Birgit Koops bij de junioren hun 1e plaats in de vooronde niet vasthouden. Uiteindelijk werden beide 2e.
Positief punt is dat alle spelers boven hun gemiddelde hebben staan gooien. De uitslagen staan in de bijlage.

Op zondag 13 mei was het de beurt aan de senioren, zij speelden in Arnhem. Voor Barneveld traden Lydean en Wilfred Koops aan, en beiden wisten de titel te bemachtigen. Wilfred bij de Heren B en Lydean bij de Dames C.
Scores Lydean: 178/194/157/143/163/165 = 1000 (gemiddeld 166.67)
Scores Wilfred: 213/187/225/202/165/248 = 1240 (gemiddeld 206.67)

Beide plaatsten zich ook voor de finale waarin de beste 16 heren en de beste 8 dames uitkwamen.
Lydean had een moelijke start en met scores van 122/121/161/149 = 553 werd zij uiteindelijk 8e.
Wilfred eindigde uiteindelijk op een 11e plaats met de volgende scores 214/171/269/216 = 870.

Allen van harte gefeliceerd met de behaalde resultaten.

De foto's staan in de fotogalerij.