LET OP!

Coolblue commissiewijziging! 

Belangrijk om te weten als je wel eens bij Coolblue koopt.

Als je regelmatig bij Coolblue shopt dan is het volgende goed om te weten.

Coolblue heeft de toekenning van haar affiliatecommissie namelijk zo veranderd dat er meerdere commissies voor één transactie worden uitgekeerd. Voorheen was dat maar één commissiebedrag namelijk die voor de laatste klik.

Voor SponsorKliks is dat ongunstig aangezien juist de laatste klik vaak via SponsorKliks gaat. Nu wordt die commissie dus gedeeld met andere websites waar de koper in het verleden ook interesse heeft getoond voor een product van Coolblue.

Er is gelukkig een oplossing!

Het is mogelijk om de commissie toch in z'n geheel voor B.V.B. binnen te halen. Je opent dan eerst een incognitovenster (of privévenster) in je browser en gaat dan naar de SponsorKlikspagina van B.V. Barneveld.

Als je dan op het Coolblue-logo klikt dan zal de commissie wel volledig aan B.V. Barneveld worden toegekend. Dat komt omdat Coolblue door het incognitovenster niet kan weten waar je eerder bent geweest op het internet. En dus wordt die commissie niet met anderen gedeeld!

Ben je dus van plan om iets bij Coolblue te gaan bestellen hou hier dan alsjeblieft rekening mee. Het zou zonde zijn als B.V. Barneveld hierdoor commissie misloopt.

Weet je niet hoe je een incognitovenster in je browser opent kijk dan even naar deze korte Youtube filmpjes om te zien hoe je dat doet:

Voor Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer kijk hier
Voor Safari kijk hier

Nog een advies
Wanneer je niet in een incognitovenster zit, ga dan ook eens af en toe naar SponsorKliks en klik dan op het Coolblue logo. Doordat er een cookie wordt gezet deelt B.V. Barneveld ook mee in de commissie die andere websites maken als zij de laatste klik naar Coolblue doorsturen.