SponsorKliks: Aandachtspunten.

Er zijn een aantal punten waar je op moeten letten bij het gebruik van SponsorKliks:

  • SponsorKliks werkt alleen via de website van de aangesloten winkels, dus niet via de APP van deze winkels.
  • Bij het gebruik van Antivirus software met een "Veilig Internetbankieren" gedeelte zoals ESET zal je deze tijdelijk moeten uitschakelen om de commissie bij B.V. Barneveld te laten terechtkomen. Deze extra stap tijdens de betaling wordt niet herkend door het programma.
  • De commissie wordt berekend over de nettoprijs van een product, de BTW telt dus niet mee.

  • Belangrijk om te weten als je wel eens bij COOLBLUE koopt.

SponsorKliks: Kopen bij COOLBLUE

LET OP!

Coolblue commissiewijziging! 

Belangrijk om te weten als je wel eens bij Coolblue koopt.

Als je regelmatig bij Coolblue shopt dan is het volgende goed om te weten.

Coolblue heeft de toekenning van haar affiliatecommissie namelijk zo veranderd dat er meerdere commissies voor één transactie worden uitgekeerd. Voorheen was dat maar één commissiebedrag namelijk die voor de laatste klik.

Voor SponsorKliks is dat ongunstig aangezien juist de laatste klik vaak via SponsorKliks gaat. Nu wordt die commissie dus gedeeld met andere websites waar de koper in het verleden ook interesse heeft getoond voor een product van Coolblue.

Er is gelukkig een oplossing!

Het is mogelijk om de commissie toch in z'n geheel voor B.V.B. binnen te halen. Je opent dan eerst een incognitovenster (of privévenster) in je browser en gaat dan naar de SponsorKlikspagina van B.V. Barneveld.

Als je dan op het Coolblue-logo klikt dan zal de commissie wel volledig aan B.V. Barneveld worden toegekend. Dat komt omdat Coolblue door het incognitovenster niet kan weten waar je eerder bent geweest op het internet. En dus wordt die commissie niet met anderen gedeeld!

Ben je dus van plan om iets bij Coolblue te gaan bestellen hou hier dan alsjeblieft rekening mee. Het zou zonde zijn als B.V. Barneveld hierdoor commissie misloopt.

Weet je niet hoe je een incognitovenster in je browser opent kijk dan even naar deze korte Youtube filmpjes om te zien hoe je dat doet:

Voor Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer kijk hier
Voor Safari kijk hier

Nog een advies
Wanneer je niet in een incognitovenster zit, ga dan ook eens af en toe naar SponsorKliks en klik dan op het Coolblue logo. Doordat er een cookie wordt gezet deelt B.V. Barneveld ook mee in de commissie die andere websites maken als zij de laatste klik naar Coolblue doorsturen.

SponsorKliks: Gebruik de browser-extentie

Waar dient de Chrome browser-extensie voor?
Deze is ontwikkeld om het gebruik van SponsorKliks zoveel mogelijk te stimuleren en men niet gauw meer "vergeet" een aankoop te doen zonder gebruik te maken van SponsorKliks.

Klik hier om de Chrome versie te installeren Dat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge!.

Dit zal ervoor zorgen dat B.V. Barneveld meer inkomsten zal genereren.

De categorie reizen levert het grootste deel van alle ontvangen commissie op.
En binnen de categorie reizen levert Booking het meeste op, als je die website direct bezoekt wordt een popup getoond zodat je alsnog kunt SponsorKlikken en de commissie niet verloren gaat.

Hoe werkt de extensie?
Het is van belang dat je eerst de extensie installeert vanuit de Chrome Web Store en vervolgens instelt dat de commissie naar B.V. Barneveld dient te gaan.

Stel: je gaat direct naar Booking (dus je vergeet dit via de Sponsorklikspagina van je sponsordoel te doen) dan zal er een pop up verschijnen die je een keuze laat maken of je je sponsordoel wil sponsoren of deze keer niet. Zodra je kiest voor "Ja, ik sponsor gratis" word je doorgelinkt naar de website van de shop en zal er na een aankoop een commissiebedrag voor B.V. Barneveld gehonoreerd worden.

Voor de webshops die je aan- of uit kunt vinken geldt dat, zodra je deze aanvinkt, deze in de bladwijzerbalk van je browser komen te staan.
Zodra je een aankoop voor 1 van deze webshops wilt doen klik je op de bestelknop van de betreffende winkel en de aankoop zal automatisch ten goede komen van het ingestelde sponsordoel.


SponsorKliks: de App op telefoon of tablet

Met SponsorKliks op je telefoon of tablet neemt de kans dat je vergeet te SponsorKikken af.

Je ziet immers het SponsorKliks icoontje tussen de overige apps staan en we versturen eenmaal per maand een notificatie als het transactieoverzicht is verwerkt en notificaties bij ander nieuws en aanbiedingen.
in de app kan je zelf instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

In de app is altijd direct het totale commissiebedrag zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

De app is beschikbaar voor Android en Apple. Nadat je de app hebt geïnstalleerd selecteer je jouw vereniging en slaat deze op.
Elke keer als je naar een winkel gaat vanuit de app dan is de vereniging die je wilt sponsoren bekend. Via het menu kan je bij " berichten instellingen" aangeven welke notificaties je wel of niet wilt ontvangen.

De links om de app te downloaden zijn:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sponsorkliks

Apple: https://itunes.apple.com/in/app/sponsorkliks-app/id1167950210

SponsorKliks: Hoe werkt het?

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan B.V. Barneveld, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en B.V. Barneveld ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar jouw sponsordoel. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jou een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die jouw club een warm hart toedragen.

Lees meer: SponsorKliks: Hoe werkt het?