Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 264 - 06-04-2022

BV Haarlem verdedigt titel Stedenontmoeting Senioren met succes 
In het eigen Bison Bowling Haarlem heeft BV Haarlem de Stedenontmoeting Senioren 2022 gewonnen! Het betekent, na een 'lockdown pauze' van 2 jaar, de 4e titel op rij!

Regels rondom bowlingbal veranderd, maar nog niet bij iedereen bekend 
Vanaf seizoen 2020-2021 zijn de regels rondom de gaten van de bowlingbal veranderd. In de praktijk merken we dat deze nieuwe regels nog niet bij iedereen bekend zijn.

NK 2022 in mei, juni & juli: Voor alle bowlers! 
Van 15 mei t/m 3 juli vinden de Nederlandse kampioenschappen 2022 plaats in Bowling Eindhoven. Alle leden van de NBF kunnen deelnemen aan deze Nederlandse kampioenschappen.

Uitkomen voor Nederland tijdens de ESC 2023? Dat kan! 
De NBF en ESBC Nederland zenden graag een team uit naar deze Europese kampioenschappen voor 50-plussers, waarvoor het kwalificatietraject bekend is gemaakt.

Greiner en Blankenzee namens Nederland naar World Games 2022 
De Team NL Bowling dames hebben zich gekwalificeerd voor de World Games. Nederland wordt tijdens dit evenement vertegenwoordigd door Samantha Greiner en Denise Blankenzee.

Uitslagen Nederlandse kampioenschappen 50+ Scratch 
Zondag 27 februari werden in Franky's Nieuwegein de finales gespeeld van de NK 50+ Scratch. Dames & heren streden apart van elkaar in drie leeftijdsklassen om de eerste nationale titels van 2022.

9 cursisten ronden trainersopleiding af 
Zaterdag 19 februari is onze Level I opleiding afgerond. In Olround Bowling Veenendaal ontvingen alle 9 cursisten de opleiding succesvol afgerond en hun bewijs van deelname ontvangen.

Maximale score Team Bowltech in NTL Eredivisie 
Tijdens de NTL speeldag van 20 maart heeft Team Bowltech in de Eredivisie het maximaal aantal van 22 punten behaald. Alle wedstrijden werden gewonnen én ze hadden de hoogste total pinfall.

Schrijf je nu in voor de NK 50+ Dubbel 
Van 22 t/m 29 mei worden de Nederlandse kampioenschappen 50+ Dubbel georganiseerd in Franky's Leiderdorp. Deze kampioenschappen worden zowel op scratch als handicap basis gespeeld.

Wisselingen in selecties Team NL Bowling 
Het mag al even duren, de voorbereidingen op de EK's die 2019 startten. De selecties hebben gedurende die periode al diverse wisselingen doorgemaakt en ook nu hebben die weer plaatsgevonden.

Eric Kok ontvangt speldje 'Lid van Verdienste' 
Bijna 2 jaar na zijn benoeming tot 'Lid van Verdienste' van de NBF, was er zondag 3 april de gelegenheid om Eric Kok het bij de titel horende speldje te overhandigen.

Vincent Vluggen wint YET Zwitserland 
Vincent Vluggen heeft in Zurich, Zwitserland, de laatste stop van de Youth Euro Trophy (YET) gewonnen. Met o.a. een perfect game in de voorronde trok hij de zege naar zich toe.

Talentontwikkelingsprogramma herstart 
Zaterdag 2 april heeft in Nieuwegein de herstart plaatsgevonden van het NBF-talentontwikkelingsprogramma. Vanaf seizoen 22-23 wordt daar op een andere manier vorm aan gegeven dan in voorgaande jaren.

Logobanner