NBF Nieuwsbrief 227

Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 227 - 02-10-2019

Uitslagen 1e weekend Nationale Trio League
Dit weekend zijn de eerste wedstrijden gespeeld in de Nationale Trio Leagues van dit seizoen. In het hele land namen (jeugd)teams het voor de eerste keer tegen elkaar op in de diverse leagues.

MMEB-league in Flevoland & Noord-Holland breidt uit naar 5 teams!
Waar de NTL afgelopen weekend van start gegaan zijn, start voor de bowlers met een verstandelijke beperking in Flevoland & Noord-Holland het nieuwe leagueseizoen a.s. zaterdag. Mét een nieuw team.

Anderhalve week lang ’opgesloten’ in Finland. Resultaat: Veel nieuwe kennis & inzichten.
De afgelopen weken vonden in het nationale trainingscentrum van Finland, in Kuortane om precies te zijn, diverse ETBF opleidingen én iCoach plaats. De NBF werd er goed vertegenwoordigd.

Wil jij trainer of wedstrijdleider worden? Volg dan dit seizoen onze opleiding!
Ook dit seizoen organiseren we diverse opleidingen voor onze leden. Zo is het mogelijk om via de NBF opgeleid te worden tot trainer of wedstrijdleider.

Verenigingen uitgenodigd voor Stedenontmoeting 50+
De inschrijving is geopend voor de Stedenontmoeting 50+ van dit seizoen. Op 30 november en 1 december organiseren we het evenement in De Waerd Bowling en Sportcafé te Heerhugowaard.

Team NL Bowling update: ECC, QubicaAMF World Cup en dames
We hebben divers nieuws rondom Team NL Bowling gebundeld in één update: Zo gaat Denise Blankenzee naar de ECC 2019 en gaat Ron van den Bogaard mee naar de QubicaAMF World Cup.

Logobanner