NBF Nieuwsbrief 212

Bowlen.nl
 

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 212 - 06-02-2019

Cathrien Bosch-Nikkels wint vijfde NK 50+ Scratch titel
Tijdens de NK 50+ scratch heeft Bosch-Nikkels voor de vijfde keer het goud gewonnen. Na vier keer in de A-klasse, waaronder vorig seizoen, is het haar dit keer gelukt in de B-klasse.

Drie nieuwe Stedenontmoeting Kampioenen gekroond in Hoofddorp
In Claus Bowling Hoofddorp zijn de drie nieuwe Stedenontmoeting Jeugd kampioenen gekroond. BV Veendam (pup.), BV Den Bosch (asp.) en BV H'meer (jun.) wonnen de titels.

NK G-bowlen 2019 gestart met eerste van vijf voorrondes
Zondag 3 februari vond de eerste van vijf regionale voorrondes plaats voor de Nederlandse kampioenschappen G-bowlen 2019. In Breda kwamen de eerste deelnemers in actie.

Vijf cursisten behalen deelnamecertificaat trainersopleiding
Dit weekend is de opleiding tot bowlingtrainer op NBF / ETBF Level I afgerond. Vijf cursisten ontvingen hun bewijs van deelname en kunnen nu aan de slag om het definitieve certificaat binnen te halen.

Internationale maand gestart in Nieuwegein
Dit weekend is in Nieuwegein een YET-stop gestart. Eind van de maand start een EBT-stop in Tilburg. Februari is met recht een 'internationale maand'.

Loting 1e ronde Ton Zandboer Cup
Na afloop van de Stedenontmoeting Jeugd werd in Claus Bowling Hoofddorp de loting van de 1e ronde van de Ton Zandboer Cup gedaan. Bekijk de loting en de uitslag van de loting op onze website.

Steun onze Olympische droom en laat je stem horen!
Deze week zijn wij door World Bowling geïnformeerd over het initiatief: Bowling for gold! Het initiatief wil van bowlen een olympische sport maken in 2024 en jij kan daarbij helpen.

900 Global ondersteunt Team NL Bowling U18
In voorbereiding op de Europese jeugdkampioenschappen 2019 ontvingen de spelers van Team NL Bowling U18 deze week een mooi bericht: 900 Global ondersteunt alle acht spelers met één nieuwe bal!

Logobanner