NBF Nieuwsbrief 235

NBF Nieuwsbrief

Aflevering 235 - 22-05-2020

Update coronavirus: Landelijk nog geen groen licht voor opening bowlingcentra 
Na de persconferentie van Premier Rutte 19 mei jl. met betrekking tot het coronavirus is het debat begonnen in de Tweede Kamer. Daarin kwam helaas geen duidelijkheid over de opening van bowlingcentra.

​Update coronavirus: De lobby gaat onverminderd door! 
Onze lobby om alle bowlingcentra per 1 juni te openen en daarbij de bowlingsport toe te staan, gaat onverminderd door.

Help ons en win een uur gratis bowlen voor 4 personen 
Om te toetsen of onze ambities voor de toekomst nog aansluiten bij de wensen en behoeftes van onze leden, doen we regelmatig onderzoek. We willen nu graag meer weten van jou als bowler.

Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen 
Door de Corona crisis zijn mogelijk veel bowlers niet in de gelegenheid geweest hun bowlingballen aan te passen aan de nieuwe reglementen die internationaal op 1 augustus 2020 ingaan.

Integratie bowlers met een auditieve beperking bij de NBF 
De NBF wil er zijn voor alle bowlers. Daarom werken we toe naar een volgende stap, dat per 1 september alle verenigingen en leden die bij de KNDSB waren aangesloten, aansluiten bij de NBF.

Logobanner

Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen

Door de Corona crisis zijn mogelijk veel bowlers niet in de gelegenheid geweest hun bowlingballen aan te passen aan de nieuwe reglementen die internationaal op 1 augustus 2020 ingaan. Het NBF bestuur heeft daarom besloten deze regel, alleen voor nationale competities en toernooien, uit te stellen tot 31 december 2020.

Lees meer: Nationaal uitstel m.b.t. aanpassingen bowlingballen

NK 2020 verplaatst naar 2021

De NBF heeft besloten het NK 2020 in de geplande opzet niet door te laten gaan. Men organiseert een alternatief NK voor de jeugd en senioren eind augustus / begin september. Tevens heeft men besloten dat de DDK bij zowel de jeugd als bij de senioren niet doorgaat, omdat lang niet alle verenigingen de kampioenschappen hebben afgerond.

In de bijlage het volledige artikel.

Installeer de update van de NBF-app

De NBF biedt alle aangesloten leden sinds enkele jaren een app die op de smartphone gebruikt kan worden. De app kan o.a. gebruikt worden om je lidmaatschapspas te tonen tijdens wedstrijden. Zorg dus voor de nieuwste versie op jouw smartphone.

Al jouw scores in de pocket  
Met de NBF-app heb jij al jouw scores in de pocket. Naast je lidmaatschapspas vind je in de app namelijk ook alle scores die op dat moment bij de NBF bekend zijn. Het overzicht van die scores is steeds meer up-to-date, omdat meer en meer verenigingen en toernooiorganisatoren gebruik maken van de NBF-toernooimodule. Zo kun je dus het hele seizoen jouw ontwikkeling en resultaten bekijken.

Scores bijhouden in een andere app
We leveren bij de update ook een functionaliteit in. Het is in de nieuwe versie niet meer mogelijk om gamescores handmatig bij te houden. Helaas ontstonden er te vaak problemen met de verwerking ervan die we niet makkelijk konden oplossen. Daarnaast zijn er in de praktijk veel meer apps beschikbaar met dezelfde functionaliteit, die ook gebruikt kunnen worden.

Blijf op de hoogte
De laatste functionaliteit die onze NBF-app biedt is de rss-feed van het NBF-nieuws. Via de app kun je op die manier goed op de hoogte blijven van het laatste nieuws. 

De update is vrijdag 20 maart aan het einde van de ochtend beschikbaar voor zowel de Android smartphones als de Apple smartphones. Bekijk hieronder vast een preview, met dank aan App-Vise.

Inloggen op MijnNBF
Om toegang te krijgen tot de NBF-app heb je jouw NBF-lidnummer nodig én het wachtwoord dat ook aan jouw MijnNBF account gekoppeld is. 

Ik weet mijn wachtwoord niet meer
Wanneer jij jouw wachtwoord niet meer weet, kun je in MijnNBF een nieuw wachtwoord opvragen. Het is daarbij wel van belang dat het e-mailadres dat bij ons bekend is nog steeds actueel is, anders kun je geen nieuw wachtwoord ontvangen. 


Ik weet mijn lidnummer niet meer
Jouw lidnummer kun je opvragen bij jouw vereniging. Neem daarvoor contact op met de afdeling ledenadministratie van jouw vereniging. 

Nog nooit ingelogd in MijnNBF, zie de bijlage voor een korte handleiding.

Bij vragen of problemen stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

NK Bowlen 2020 info

Zoals de meeste van jullie weten worden vanaf het komende seizoen alle NK’s samengevoegd tot één groot NK. Onder de noemer NK Bowlen 2020 gaan we een schitterend evenement organiseren voor alle bowlers.

Tijdens de NK Bowlen 2020, welke van 10 mei t/m 5 juli 2020 gespeeld wordt in Lucky’s Bowling Warmond, willen we alle leden van alle niveaus het evenement geven dat ze verdienen. De ervaring van het spelen van een NK willen we met behulp van jullie tot een hele leuke en bijzondere ervaring maken! Uiteraard kan er per klasse maar één winnen en kan niet iedereen zich plaatsen voor de volgende ronde, maar dat betekent niet dat degene die de finales niet halen niet de uitdaging met zichzelf kunnen aangaan en geen plezier kunnen hebben.

De online informatie en de inschrijving is te vinden op deze webpagina: http://nbf.bowlen.nl/Wedstrijdbowlen/NBFEvenementen/NKBowlen2020.aspx. Daarnaast is de flyer te vinden in de bijlage en is er een visuele uitleg te vinden op de webpagina.

Laten we er samen een groot succes voor de bowlingsport van maken!

Met vriendelijke groet,
Kevin de Haan
Marketing & Events

 

Bijlagen:
Bewaar het bestand 20190723 NK Bowlen 2020 Flyer Zwart Goud.pdfFlyer NK Bowlen 2020[ ]