3-6-9 MENKEN 50+ TOERNOOI

Hallo sportvrienden,

Na een seizoen van reglementaire toernooien organiseren wij een toernooi met een ludieke opzet.
Het 3-6-9 concept houdt in dat er reeds een strike in frame 3, 6 en 9 is ingevuld.
Het wordt dus een uitdaging om voor en na deze strikes ook een strike te gooien.
Ik nodig jullie uit deze uitdaging aan te gaan.
Bij inschrijven houden we wel rekening met de afstand van locatie naar de bowling.

Ook dit jaar is er weer een fantastisch lunchbuffet inbegrepen en degene die reeds eerder hebben mee gedaan weten dat dit buffet prima wordt verzorgd door Eelco Menken.
De banen worden verzorgd door Bas Menken en de bowling wordt ook in de zomer met AIRCO op een aangenaam temperatuurtje gehouden.

Het toernooi wordt alleen op zondag 7 juli 2019 verspeeld.

Met sportieve groet,

John de Vries.
Eelco Menken
Bas Menken

GW 2.0 Huizen

Goedemorgen mede bowlers,

In de bijlage tref je een toernooiboekje van het GW 2.0 Huizen toernooi, die zal worden gehouden van 24 tot en met 26 mei 2019.

Als er vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vriendelijke groet,

Janny

Janny van der Lubbe

Bestuurslid Wedstrijdzaken Bowling Vereniging Huizen

Telefoon: 036 – 8412485

Mobiel: 06 – 13222354

Bijlagen:
Bewaar het bestand toernooiboekje.pdftoernooiboekje.pdf[ ]

Oranje Bowling Toernooi 2019

Beste bowlers van Nederland

Dit jaar het 50ste Oranje Bowling Toernooi!!!
In ons jubileum jaar.
Tijd voor een oranje feest!

Zie de flyer.

Tot dan!!!!

Namens het bestuur van

BV Haarlem

PS: inschrijven kan bij de receptie van Bison Haarlem of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

martini toernooi 2019

Hallo bowling vrienden,

In de bijlage vindt je onze flyer voor het martini toernooi in groningen op 30 mei, 1 & 2 juni 2019.

Namens het bestuur van de BV groningen.

Met vriendelijke groet,

hans

Bowlingcentrum Groningen

050 – 31 206 95 | www.bowlinggroningen.nl

Bowling_centrum_groningen_logo_50_jaar klein

16e Minfi's Bowling Toernooi

Beste bowler/bowlster,
Van 28 april tot en met 5 mei wordt alweer het 16e Minfi's Bowling Toernooi gehouden.

Alle informatie over het toernooi vind je in de bijlage.

Onze website www.minfis.nl wordt binnenkort bijgewerkt.

Belangrijk: Bij aanmelding per email aangeven dat je akkoord bent met het vastleggen en bewaren van de hoogst noodzakelijke gegevens voor alle spelers waarvoor je de inschrijving verzorgt.
En dat je toestemming geeft, mede namens alle door jou ingeschreven spelers, voor het maken en publiceren van foto’s en/of beeldmateriaal.
Zonder deze toestemming kan er geen inschrijving plaats vinden.

Dagfinale:

Tijdens het 16e Minfi's Bowling Toernooi is er op de 1e 2 speeldagen weer een dagfinale. Dit betekent:
- dagfinale op zondag 28 april en zaterdag 4 mei aangeboden door Bowling Lelystad
Ook dit jaar wordt de hoofdprijs tijdens de dagfinale -een bowlingbal- aangeboden door Geoffrey Cirkel van Complete-Bowling.com

Wij hopen je (weer) te zien tijdens het 16e Minfi's Bowling Toernooi.

Groetjes

Ashley, Christina, Coen en Marja

Hoofdsponsors van het 16e Minfi’s Bowling Toernooi: www.berkelholland.nl en www.breaglegarden.nl