Regio Jeugd Competitie

Dit seizoen was het niet mogelijk de Regio Jeugd Trio League te organiseren. Eerst werd er gespeeld in de Regio Oost, echter doordat er niet meer genoeg teams op de been konden worden gebracht zijn we als vereniging uitgeweken naar de Regio Utrecht. Hier liep het aantal spelers en dus teams ook terug en was het niet meer mogelijk een competitie te organiseren. Ook niet door een samenwerking van de regio's Oost en Utrecht.

Op initiatief van Danny Kamphorst (BV Apeldoorn) en Elco Gorter (BV Rijssen, NBF) is er een Regio Jeugd Competitie opgezet. Dit is een competitie waaraan indivueel kan worden deelgenomen, en je speelt altijd tegen leeftijdsgenoten. Zoals het er nu uit ziet zullen we op 5 zaterdagen gaan spelen.

Vanuit onze vereniging doen er 10 spelers mee.

De 1e speeldag is op 1 december in 't Witte Hoes in Rijssen geweest met mooie resulten, zeker die van Jarno van den Brandt. Resultaten 1e speeldag.
De 2e speeldag was op 12 januari en werd gespeeld in het Fletcher Resort Hotel in Zutphen, wederom weer met mooie scores, deze zijn helaas niet te zien in de overzichten.
De 3e speeldag was op zaterdag 16 februari in 's Heerenberg.
Scores na speeldag 2, Standen na speeldag 2.
Scores na speeldag 3, Standen na speeldag 3.
Scores na speeldag 4, Standen na speeldag 4. Sorry voor de slechte kwaliteit!