Regio Oost jeugd competitie 2019/2020

Ook dit seizoen is er weer een competitie voor de jeugd in Regio Oost.
Een 30-tal spelers gaan gedurende 6 zaterdagen de strijd aan elk in hun eigen klasse.
Alle spelers/speelsters spelen per speeldag 4 games. Hun totale score inclusief handicap leidt tot een klassement per klasse per speeldag.

Op basis van dit klassement worden de punten verdeeld:
1e 20 punten; 2e 18 punten; 3e 16 punten; 4e 13 punten; 5e 11 punten; 6e 9 punten; 7e 7 punten;
8e 5 punten; 9e 3 punten; 10e en verder 1 punt

De speler/speelster met de meeste punten na 6 speeldagen is de winnaar van de NBF Regio Oost jeugd competitie. Om in aanmerking te komen voor plaatsing in het eindklassement dient men minimaal 4 speeldagen gespeeld te hebben.

Wanneer en waar:
• 2 November 2019 (Rijssen)
• 23 November 2019 (Veenendaal)
• 25 Januari 2020 (Zutphen)
• 15 Februari 2020 (Rijssen)
• 14 Maart 2020 (’s Heerenberg)
• 25 April 2020

Voor Barneveld spelen:Birgit, Esmee en Tristan Koops, Jarno van den Brandt en Mike van de Pol.

Regio Jeugd Competitie

Dit seizoen was het niet mogelijk de Regio Jeugd Trio League te organiseren. Eerst werd er gespeeld in de Regio Oost, echter doordat er niet meer genoeg teams op de been konden worden gebracht zijn we als vereniging uitgeweken naar de Regio Utrecht. Hier liep het aantal spelers en dus teams ook terug en was het niet meer mogelijk een competitie te organiseren. Ook niet door een samenwerking van de regio's Oost en Utrecht.

Op initiatief van Danny Kamphorst (BV Apeldoorn) en Elco Gorter (BV Rijssen, NBF) is er een Regio Jeugd Competitie opgezet. Dit is een competitie waaraan indivueel kan worden deelgenomen, en je speelt altijd tegen leeftijdsgenoten. Zoals het er nu uit ziet zullen we op 5 zaterdagen gaan spelen.

Vanuit onze vereniging doen er 10 spelers mee.

De 1e speeldag is op 1 december in 't Witte Hoes in Rijssen geweest met mooie resulten, zeker die van Jarno van den Brandt. Resultaten 1e speeldag.
De 2e speeldag was op 12 januari en werd gespeeld in het Fletcher Resort Hotel in Zutphen, wederom weer met mooie scores, deze zijn helaas niet te zien in de overzichten.
De 3e speeldag was op zaterdag 16 februari in 's Heerenberg.

De laatste speeldag was in Arnhem, nog even strijden voor de punten en dan de prijsuitreiking. En Bowlingvereniging Barneveld mag best trots zijn op haar jeugdspelers, want elke deelnemer viel in de prijzen. Voor de één ging dit iets makkelijker dan voor de ander, afhankelijk van het aantal deelnmers in hun poule. Vooral de jongens pupillen en de aspiranten moesten er echt voor vechten, maar dit werd dan ook beloond. Bij de meisjes junioren eindigden men alle drie met een gelijk aantal punten, hier moest dus het gemiddelde de doorslag geven. Zie voor alle resultaten de bijlkage.
Scores na speeldag 2, Standen na speeldag 2.
Scores na speeldag 3, Standen na speeldag 3.
Scores na speeldag 4, Standen na speeldag 4. Sorry voor de slechte kwaliteit!
Scores na laatste speeldag. Standen na laatste speeldag.

Jeugd BV Barneveld kampioen NJTL Utrecht

phoca thumb m Kampioen NJTL UtrechtAfgelopen zaterdag is ons jeugdteam kampioen geworden in de NJTL Utrecht. Op de laatste speeldag hadden ze nog 1 punt nodig, uiteindelijk werden het er 6. Door dit kampioenschap mag men deelnemen aan de landelijke finale op 26 mei. De speelplaats is Bowling De Schelmse Brug in Arnhem. Aaanvang 10.00 uur. Door dit kampioenschap mogen alle spelers deelnemen aan de Dag Der Kampioenen.

 

Regio Jeugd Trio League 2017-2018

Dit seizoen spelen we wederom met 1 team mee, niet in de Regio Oost maar in de Regio Utrecht. We hadden ons aangemeld voor de Regio Oost maar de belangstelling was zo gering dat men de competitie niet heeft laten doorgaan. We hadden ons er al bij neergelegd dat we dan dit seizoen geen regio trioleague zouden spelen, gelukkig kwam Lydean Koops in contact met de Regio Utrecht en zij wilden er graag een team bij hebben. Dit aanbod hebben we met beide handen aangegrepen.

De spelers van het team zijn dezelfde als vorig seizoen te weten: Tristan, Esmee en Birgit Koops, Jordy van de Wetering en Quinten de Booy. Zij worden begeleid door Lydean Koops en Roelof van Ee.

Op de eerste speeldag is er van het gehele team een statieportret gemaakt.

Het voorlopige speelschema voor dit seizoen ziet er als volgt uit:

1e speeldag Za. 11 november 2017 Leusden 10-12
2e speeldag Za. 2 december 2017 Veenendaal 10-12
3e speeldag Za. 13 januari 2018 Nieuwegein 10-12
4e speeldag Za. 24 februari 2018 Hilversum 10-12
5e speeldag Za. 24 maart 2018 Almere 11.00-13.00
6e speeldag /Regio Finale Za. 28 april 2018 Mijdrecht 10-12
Landelijke finale Za. 26 mei 2018 N.N.B. N.N.B.

De uitslgen en standen zijn ook op de site van de regio Utrecht te vinden: http://rctutrecht.bowlen.nl/Jeugd/RegioJeugdTrioLeague.aspx