Seizoen 2020-2021

Bowlingteams op zoek naar nieuwe spelers!
Ook nieuwe jeugdleden van harte welkom.

Er zijn diverse teams op zowel de dinsdag- als de woensdagavond die opzoek zijn naar nieuwe spelers. Dus mensen die houden van een gezellig avondje bowlen in competitieverband neem contact met ons op.

Op dinsdagavond wordt er gespeeld van 20.30 - 22.30 uur door teams die minimaal uit 4 personen bestaan (4-mansleague).
Op woensdagavond wordt er gespeeld van 19.30 - 20.30 uur in de duoleague en van 20.45 - 22.15 uur in de trioleague.
In alle leagues (competities) zoeken wij nog spelers.

Op zaterdagmorgen speelt de jeugd (vanaf 8 jaar) hun wedstrijden en trainigen, aanvang 10.00 uur. Ook hier hebben we voldoende plaats voor nieuwe talenten.

Jullie kunnen contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.